top of page
Rechercher

Dank aan de klanten en het team van Okaïdi

De "knuffel en mini gift" campagne die werd opgezet in de winkels van de Okaïdi keten in België en Luxemburg ten bate van Noah's Ark draaide uit op een resultaat dat ver boven de verwachtingen lag .
Het Okaïdi team kwam speciaal van Roubaix om het resultaat bekend te maken aan de vrijwilligers van Noah's Ark die zich hadden vrijgemaakt op deze vrijdag 21 april. Op een kleine receptie in het Ronald Mc Donald huis, waar in de namiddag het praatcafé zou doorgaan, ontdekten we het resultaat van de vrijgevigheid van de klanten en het enthoesiasme van de teams in de winkels. Een resultaat dat ver boven de verwachtingen lag.Het bedrag, ingezameld dankzij de vrijgevigheid van de klanten en het enthoesiasme van de teams in de winkels, zal volledig geinvesteerd worden in de aktiviteiten van het Prematel platform voor ouders van premature en dysmature babies. Na het Frans, Nederlands en Engels van de telefoonhulplijn, gaan we ook Spaans en Arabisch kunnen integreren met nieuwe vrijwilligers en opleidingen. Maar het leeuwendeel van de investering zal dienen voor de ontwikkeling van de gesrpeksgroepen en permanenties naar alle Belgische intensieve neonatale afdelingen. (Binnenkort op onze blog meer hierover)Na een kort bezoek van het Ronald Mc Donald huis waren we te gast op de NIC afdeling van UZ Brussel. Het zorgteam gaf ons uitleg over de verschillende soort ruimtes in functie van de graad van prematuriteit van de aanwezige babies.

Maar Priyanka et Julie (de vertegenwoordigers van Okaïdi) hadden nog een verrassing in petto voor de ouders van de babies die aktueel op de dienst liggen: een super zachte Obaïbi knuffel.

34 vues0 commentaire

Posts récents

Voir tout

Коментарі


bottom of page